Фудбал

Маркет

Сервис

Велосипед

Гордана Кожуваровска - РСБСП

Дејан Андоновиќ - РСБСП

Правила за возење велосипед

Што преставува тротоар?

Ги прашавме дечињата што претставува Тротоарот. Еве што ни одговорија.

Што е велосипедска патека?

Ги прашавме дечињата што е велосипедска патека. Еве што ни одговорија.

Пешачки премин

Ги прашавме дечињата што е пешачки премин. Еве што ни одговорија.

Што значи знакот стоп?

Ги прашавме дечињата што значи знакот стоп. Еве што ни одговорија.

Црвено светло

Ги прашавме дечињата за што слижи црвеното светло. Еве што ни одговорија.
Сообраќајна лектира

Сообраќајна лектира

Безбедноста е најважна лекција!
 
Преземи